Tak bersalin lagi

Salam mom Ada tak 39 w 4 d Masih tak bersalin macam mana nak cepat kn bukaan eh. ##pleasehelp #firstmom #bantusharing #bantusharing #firstbaby

7 Các câu trả lời

Sya petang tadi jam 2pm ni baru keluar tanda 39w6d, esok dh due. Sekarang dh dalam wad. Jangan risau mom, pastikan banyak buat senaman ok.. sya semalam baru squat dn sambung senaman ringan pagi tadi

10mo trước

Esok due 🥲 Blum kluar tnda lgy

Sama lah saya 39w 3d still tak bersalin . Hahaha segala senaman dah buat , sampai sakit2 tulang pelvik nak berjalan 🤣 selesa sangat baby dalam perut

10mo trước

Tulah esok dah due

Banyakkan bersama dengan suami, jalan itik, squat, brisk walk, naik turun tangga. Baby nak lahir ikut due date kot 😁

10mo trước

Harap lah esok

sy mse hari nak kne induce tu bru keluar tnda.. sbb bukaan 2cm still kne induced.. dah slmt bsalin tepat 40wks 1d..

10mo trước

Amin Moga d permudahkan n Ada lah bukaan

Saya pun sama due 22/11 tapi tkde tanda lagi 🫠

10mo trước

Saya dah 40 w 😢

Doa kan tau