CARA BANCUH SUSU DUGRO 123

salam mmy. Nak tnya cara bancuhan untuk susu dupro 123 mcm mana ya? Di packaging tulis 180ml air 5 sudu makan. Kalau guna scoop biasa tu brapa scoop ya?

1 Trả lời

takda scoop disediakan dlm pack susu tu ka sis? biasanya 1 scoop 30ml. kalau 180ml air bersamaan dgn 6 scoop susu

8mo trước

isi air suam 180 ml dlm botol susu. lepas tu tuang dlm gelas yg dah diletak susu 5 sudu makan. kacau²,lepas tu sis masukkan dlm botol susu balik.