Share pengalaman bagi anak 1tahun minum susu ducht last 123 dan cara bancuh susu ducht baby 123

Assalamualaikum. Maaf saya nak tanya pengalaman Mommys semua bagi anak 1tahun minum susu ducht lady 123 ( sebelum ni anak minum susu dutch baby 6-18 , tapi tetiba sembelit saja ) so, kami tukar ke susu dutch lady 123, mintak Share pengalaman mommys semua kat sayaa yaaa Dannn, boleh tahu cara bancuh susu dutch lady 123, kat pek ada tulis 3sudu ( 40g ) bersamaan 200ml air, tapi anak saya minum paling banyak pun 6oz ( 180ml ) , Jadi saya keliru sikit dan sayaa guna scoop waktu pek 6-18bulan ( 1scoop - 5.0g ) Bantu yaa yang ada pengalaman . Terima kasih semua🤍 #firstmom #pleasehelp #seriusnanya #bantujawaban #dutchlady123 #Dutchlady

1 Trả lời

anak saya start umur setahun haritu bru try satu pek dutch lady 123 , sblm ni ank saya jarang susu fm , kdg2 je susu fm kalau perlu and dia minum dupro dulu sebelum umur setahun .. saya bancuh susu dia guna scoop dupro . contoh kalau air 4 oz saya letak 3 scoop je.. kurg kan satu scoop tiap kali buat tu .. Alhamdulillah anak serasi tkde sembelit .. dia biasa minum susu fm sehari bwh 10oz je , sy bahagikan 2 kali je dlm sehari .. selebihnya susu badan time nk nap ptg atau tidur malam.