Scroll benda yang sama

Salam and hi mami2 semua. Nak tanya, memang apps ni setiap kali kita scroll bawah dia kan pop up benda yang sama ke? Sebab setiap kali saya scroll bawah nak baca post dari mami2 semua dia akan keluar post yang sama. Padahal post tu da baca masa mula2 kat atas tadi, then bila scroll down dia muncul lagi post yang sama. Ke phone saya yang rosak da. 😅#seriusnanya

2 Các câu trả lời

Haah sis saya pon baca mmg dia akan jadi camtu

kalau ada komen baru ditambah mmg jadi mcm tu

2y trước

dekat post bucu atas sblh knn kan ada 3 dot. tekan menu tu pilih jangan tunjuk ini pada saya