beza due date kerajaan & swasta

Salam. Mami2 ada pengamalan pasal due berbeza kah. Swasta sellunya detect awal kan. Klu mcm kerajaan dia ikut last period kita. So mn 1 sllu yg mami2 pernah ada pengalaman mcm ni.

2 Các câu trả lời

First mgkn tgk lmp bila scan br blh tahu edd...sama ja swasta dgn gov...edd last cnfrm bila hujung trimester pertama...dlm 12w last scan utk edd

Kalau mcm skrg ni swasta due date sy 25hb ni. Klu gov pula 29hb ni. Xjauh beza la. Tp ni kan 2nd bby. Kot2 hrp kluar awal. Kan.. hehe