Anak 10 bulan belum pandai sebut

Salam mama2 normal tak anak nk masuk 11 bulan tapi belum sebut “dadada” “mama” “tatata”? Saye selalu ajar dia tapi dia gelak jer😅😅 mama2 jgn kecam sy tau hehe#firstmom #firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

Biasalah awak. Baby semua milestone berbeza. Ade baby lambat sikit ade baby cepat sikit. Klau dya gelak2 kat awak sambil buat baby talk tu dya tengah belajar utk bersosial dan bercakap. Lebihkan bercakap dgn baby nanti dya akan pandai.

Normal je