10mggu Tapi Scan Msih Nmpk Kantung Shje

Salam, maaf sya nak tanya. Ni first pregnancy sya xtahu Sgt. Smlm sye buat bku pink dekat kk sebab dah msuk 10mggu.bila doktor scan tgok nmpk kantung je. Janin tu xnmpk lagi. Die sruh datang scan balik 23hb ni. Sya rsau. Die cakap sma ada sya silap Tarikh last period sya atau baby xjadi. Tapi sya morning sickness setiap hari. Apa pendapat korang? Sya perlu kan pendapat.

1 Trả lời

Baru lagi sis. 2minggu lg repeat scan Okey

5y trước

Sis bru nk g scan kat swasta, nk check heartbeat baby. Klau mcm ni, dah boleh tahu heartbeat baby kan?