Warna air kencing

As salam, maaf nk tanya. Sy pregnant bru msuk 23weeks. Knape ye air kencing sy jd wrne oren? Tq.

7 Các câu trả lời

Ada kencing kotor ke? Sy ada sikit..kencing pon warna oren 😅 dan sy xde la ulang alik sgt ke toilet, mngkin kurang minum air jgk

Bg sye normal sbb yg preggy mmg akn pekat sikit air kencing nyaa.. hcg bumil akn mningkatt sbb tu ianya terpekat.. 🤭

Sllunya klu gitu sbb xcukup air masak.. klu da cukup minum air kosong, to jd jgk.. better g klinik cek

selalu tahan kencing ke ? klw selalu tahan jd bgitu biarpun kuat minum air

Sama la sis. Sy minum cukup dh. kencing pun kerap tp kaler oren 😅.

Bnyk kan minum air putih… nnt kena jankitan kencing kotor

Kurang minum air tu. Sehari bagi minum satu gelen air.