Kencing Baby

Hi, sorry agak geli sikit. Nk tnya, normal ke kencing baby cmni? Mcm ada warna oren/merah cair cmtu . Baby bru 2 bulan lebih, baby boy ##firstmom

Kencing Baby
2 Các câu trả lời

Normal, baby sy pernah mcm ni, bawa pergi klinik, then klinik transfer ke hospital.mula panik sbb kene transfer ke hospital. Lepas jumpa pakar, katanya normal. Itu warna krystal gula. Napa jadi mcm tu, mungkin sebab baby belum minum air masak, kalau ragu2 bawa ja jumpa doktor😊

4mo trước

I pertikai kan your first word yg kata NORMAL tu. Tak kisah lah apa panjang lebar yg you nak cerita bla bla & readers nak baca hemah mana pun. The case isnt normal.

Xnormal

3mo trước

Awk dah bawa jumpa doktor ka ? 🥹 doktor ckp apa. Sy alami benda yg sama