Bayi terkena jangkitan kuman dalam darah.

Salam maaf nak tanya ada ke dekat sini pernah ada pengalaman bayi terkena jangkitan kuman dalam darah? Anak saya baru berusia 1 bulan 1 minggu. Dia demam mengigil & cirit birit. Doc ambil darah detect ada kuman dlm darah. Skrg on antibiotic. Boleh saya tahu berapa lama ye dlm wad? Demam mmng on off ke sepanjng dlm wad walaupun doc dah bagi antibiotic? Boleh share story tak?

1 Trả lời

dah Tanya Dr ke soalan2 ni? sebab Dr yg rawat anak puan tu lagi tahu dan boleh jawab soalan puan ni.