mummy to be ❤

Salam , last week sy prgi klinik doc sahkan saya pregnant dlm 6 minggu scan bru nmpak kantung jee , normal ke kalau kita xde langsung alahan apa2 ??? Perut pun mcm xde rase ape2 ?? Kdang trtanya sndiri pregnant ke tak pregnant ?btw ni first pregnant sy . terima kasih . ?

28 Các câu trả lời

Hati2 kalau xde alahan..kdg2 xsedar kite pgnent.. Sb tu la sy prnh ggur sb lasak... Same dgn kwn sy... Kdg2 alahan tu jd hikmah jugak..kite lebih extra care