6 week Scan tak nampak

Hi mommies ,sy dh 6 weeks pregnant tp bila scan tadi langsung tak nmpak ape2 , ada tak mcm ni? #SERIUSnanya_

17 Các câu trả lời

klu usia kehamilan 6 weeks... usia janin baru 4 weeks sis... usia kehamilan dgn usia bayi tak sama... tu sbb bila scan masih blm nampak apa²😊...saya mula² pun igt usia kehamilan dan bayi dlm perut tu sama tp ternyata tak

baru lagi kot. saya hari tu scan mula week ke 8 baru nampak secoet 😁. insyaAllah ada tu. rehat & jangan buat kerja berat masa awal awal ni. nanti scan lagi mudah mudahan semuanya baik baik saja ya

sbb baru lagi . jangan risau selagi takde kluar apa2 discaj. bykkn rht and mkn mknn bkhsiat ..klau ade acid folic truskn mkn smntre nk tggu kk bg pulak

Saya pun sama 6 weeks, scan rabu lepas cuma nampak kantung je. Dr cakap if ada kantung inshaaAllah menjadi. Dr suruh datang lagi 2 minggu untuk scan semula ☺️

baik.. tq kak.. just risau jee.. takod pulak.. aitu tetibe ada tanda coklat sikit kat sluar.. mcm na period tu.. tu risau.. tp sekali je nmpak..

3y trước

saya pun sedang mengalaminya keputihan nk ke warna coklat..normal ke tu sis?risauuu pulak rasa.. skrg bru 5 weeks.. mggu depan baru first appointment jumpa Dr😂

same dgn sy, then Dr advise lagi 2 weeks , scan semula. moga urusan kite dipermudahkan segalanya 🤲

saya pn sme sis..scan 7mgu nmpk kantung je..dktr suruh scan lg 2 mgu..semoga baik2 je..aamiin..

Kantung nampak tak? Kalau kantung rasa nye 5-6 weeks boleh nampak. Heartbeat 8week keatas kot

kalau takde turun apa-apa darah, tak perlu risau.. tggu llagi 2 mggu..

saya pon sama... dokter kate xnampak.. ni normal ke?.. boleh terangkan x

3y trước

insyallah xde pape.. sya doakn kndungn awak n awak selamat n sihat sentiasa