Kehamilan

Salam kwn2 sy nk tnye normal x yer celah2 bibir kemaluan de mcm urt2 timbul..sblum pregnant xde pn..p ni nk msuk trimester ke 3 mkin nmpk lak..bsar2 urt2 nye..adkh nt ble time bsalin xblh normal..risau plan.. #bantusharing #ingintahu

1 Trả lời

ntah lahh siss. saya pon samaa. dah lah sebelah je jd cmtuu. first preg dlu xde pon. duk perasan dlm 2bulan ni ade tmbul cmtu. skrg 22w . harap2 pembawakan preg jelah. nnt dia hilang sdri