Tertnya tnya

Salam kpd ibu2 dan bakal mnjdi ibu sya ingin bertnya sya check upt negative dan tanda2 tu hamil tu sya dah dpt sakit pinggang,punggung,cpt lelah,pening kpala adakah ini tanda yg sya mngandung atau upt itu menipu?

12 Các câu trả lời

dulu saya check upt sendiri 2 kali negatif.. padahal masatu da rasa tak sedap badan.. sakit sakit satu badan.. pergi check dekat kk, baru positif.. saya dengan upt farmasi takde jodoh barangkali 😂

Saya dua bulan lewat period cek upt neg pergi klinik doc bagi ubat turun darah tapi saya tak makan masuk bulan ke 3 cek upt positif

slalunyer klau nk period pn bleh jd skit pinggang smua tu...sbb sy prnah dpt rasakn cmtu jgk..

Mungkin sebab perubahan hormon kot. Sebabnya tanda nak period or pregnant ni lebih kurang je.

4y trước

saya pgi hosp tdi then doc sah kan pregnant , tiba tiba sya check sndiri negative

perubahan hormon kot.. sis dah period belum? klau belum cuba test nnti bila dah lewat period

4y trước

belum lg sis dua hri lgi bru nak priod

Ada 2 kemungkinan sis, 1 - hormone, 2 - upt tu yg rosak. Try repeat lagi upt lain

Klu x period lg..mgkn tu gangguan hormon nk period..sy pn mcm tu klu nk period

perubahan hormon kot tu...cuba lg sminggu 2..

4y trước

okay thnkyou 🥰

cbe test lg sis dh lewat period ke blum

4y trước

saya baru missed priod 1 hri hehe

kdg² kes mcm ni dsbpkn hormon