On antibiotik NICU

Salam korang, sapa ada pengalaman baby on antibiotik sebab sel darah putih byk selepas dilahirkan , lepas tu, kuning pon tinggi… berapa lama anak korang stay di NICU?🥹sedih laa tgok anak sendiri duduk dlm nicu lama2, lepas tu bawah lampu pula plus on antibiotik kena cucuk sana sini…

2 Các câu trả lời

sama kita. baby sy kena warded on antibiotik sbb sy leaking 2 hari. bila pergi menyusu sedih sgt tgk tgn ada jarum dgn bengkak nya sbb kena cocok 🥹 doc cakap paling lama 5 hari & ada kuning tp tahap rendah. hari hari rindu dia 😌😌