pregnancy test

salam, kalau dah pekat camni confirm lah kan? masa 4 weeks tu saya buat test samar samar lagi. ni 4weeks 5days. saya repeat.. saya ada history gugur, kalau pergi clinic utk minta ubat apa apa boleh ke seawal usia 4minggu ni? #firstmom #bantusharing

pregnancy test
1 Trả lời

Wsalam. History ggur berapa week sblm ni?

1y trước

6w consider early misscarriage sbb chromosomes tak sempurna. If ggur ats 12w, dktr usually akn investigate & bg proper medicine / advise. Dari pengalaman sy 2x misscarriage sblm ni. Utk 3rd pregnancy sy cuma ambil folic acid once upt +ve, be careful with daily activity, mkn minum kena jaga & mindset kena jaga.