Berak2 N Muntah2

Salam jumaat... Due sy dah limpas 21/11 tapi hari ne sy kerap berak2 yg beair tu n sekali muntah2 smpai kn muntah hijau sdh??... Ada tak ibu2 yg pernah mengalami mcm sy ne? Agak2 klau sy pegi hospital kena tahan tak?

2 Các câu trả lời
Chuyên gia

Salam sejahtera puan, berdasarkan keterangan anda, anda amat disarankan untuk segera ke klinik atau hospital bagi merawat punca cirit birit dan muntah-muntah anda. Masalah ini jika berlarutan boleh menyebabkan dehidrasi dan adalah tidak bagus untuk kesihatan anda dan kandungan. Jangan takut jika anda perlu ditahan di hospital kerana, sekiranya perlu, itu adalah yang terbaik untuk kesihatan dan keselamatan anda dan kandungan. Anda boleh layari www.DoctorOnCall.com.my untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang sebarang masalah kesihatan atau bercakap dengan doktor bertauliah secara atas talian. Terima kasih.

Better refer klinik/hospital terus dan boleh dapatkan rawatan dengan cepat