Sakit bawa perut

Salam jumaat :) sy mau tanya , normal ka 33w sakit bawa perut dan bila mau berdiri dari baring sakit kemaluan ? Dan sy ada GDM prob. Dr cakap , kena bersalin awal. Selalu minggu keberapa diawalkan ? Sy 1st baby :) doakan sy ya ☺️ #firstbaby #seriusnanya #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Kalau gdm on ubat/insulin tak silap saya 38 week dah kena bersalin. Tapi kalau masih diet control boleh ikut due kat buku pink cuma tak boleh lebih hari.

2y trước

oh okay sis. tq. sy nervous 😅