Sakit bawa perut

Salam jumaat :) sy mau tanya , normal ka 33w sakit bawa perut dan bila mau berdiri dari baring sakit kemaluan ? Dan sy ada GDM prob. Dr cakap , kena bersalin awal. Selalu minggu keberapa diawalkan ? Sy 1st baby :) doakan sy ya ☺️ #firstbaby #seriusnanya #pleasehelp

2 Các câu trả lời

saya pun sekarang sedang melalui juga mmy. terkadang rasa sakit kat bawah perut. terkadang dekat miss v. saya dah 37w. yelah,bby dah besar,kepala dah ke bawah..sedang mencari laluan🤭. tapi start 30w saya dah kena macam tu. masa anak pertama,saya ada GDM on diet. doctor cakap kena bersalin awal. jadinya sampai tarikh due tu jelah. tak boleh lewat. kalau lewat,kena masuk ubat. Alhamdulillah,sehari sebelum due,saya dah bersalin. anak ke dua dan ke 3,tak ada GDM. sekarang ni tengah tunggu hari je. doakan saya juga ye mmy 🥰 semoga mmy dipermudahkan segala urusan bersalin,bby dan mmy sihat dan selamat 🤲🏻❤️

Kalau gdm on ubat/insulin tak silap saya 38 week dah kena bersalin. Tapi kalau masih diet control boleh ikut due kat buku pink cuma tak boleh lebih hari.

2y trước

oh okay sis. tq. sy nervous 😅