Bacaan bilirubin akan berbeza berdasarkan umur bayi. Tengok gambar bayi bawah lampu teringat Raudhah kena tahan 1 malam. Saya nak tidur dirumah pun sedih. Suami pun teman tidur dalam kawasan hosp. Sebab saya tidak dapat katil. Saya tidur bbrpa jam dan saya pam susu utk diberi kepada anak. Saya jenguk pada pukul 3 lbh pagi nurse cakap sepanjg malam dia jelah kemain menangis. Kalau ingat balik syukur satu malam dan nak taknak teruskan bawa ulang alik ke klinik selepas itu utk ambil darah pun rasa Subhanallah. Anyway tq TAP share info utk saya dan ibu lain samaada yang ada pengalaman/ tidak 💕 #TAPactiveusers #TAPSupermoms

anak saya prolong jaundis lebih sebulan,Allhamdulilah lps sebulan lebih baru bebas jaundis..MCM2 dah try & error tapi kuasa tuhan nak bagi mak&ayahnya banyak2 bersabar...

Thank you admin. Info yg sangat bermanfaat 😊👍🏻👍🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

anak saya xpernah kena kuning..