36 weeks

salam jumaat pada semua mommy? ada x yang sama due ngn sy 23/10 , persiapan bersalin dah siap ke semuanya ? hati berdebar2 je ni , target kalau boleh nak bersalin 38week atau 39week mcm tula , doakan urusan bersalin nanti sy dipermudahkan ya Aamiin . #FirstBaby

17 Các câu trả lời

7 bln 10 nie .tapi dh buat persedian. Takut .meletup awal..😂semoga d permudkn mommy2 semua..ya

Samalah 23/10 jg huhu mcm2 perasaan ada hehe. Persiapan semua dah lengkap gluck

5y trước

ye mcm2 perasaan ade ni , takut ada , xsabar pun ada , apepun harap semuanya dipermudahkan nanti ....

rsa bdebar kn ank first ni..sy bsalin awal bulan 11.mcm2 prasaan ade..huhu

5y trước

sy pon bln 11 ni prasaaan takot x pyh citer la...ank sulong plak tu...huhuuu

Semoga dipermudahkan.

Sya 25/10 🤭🤭

5y trước

semoga dipermudahkan semua urusan aamiin

Aamiin

amin