Sy berpntang 22 hari tpi knpe luka jahitan terasa gatal dn sedikit pedih

Bersalin normal

2 Các câu trả lời

Itu normal sis... Nak kurangkan rase boleh try letak air garam dalam botol spray dan spray dekat luka setiap kali tukar tuala wanita... Sye buat macam ni lepas jahitan saye terbuka dan x boleh dijahit balik... So memang x selesa sangat... So ade nurse suggests buat macam tu dan kalau boleh jangan gune tuala wanita cari kain cotton atau batik lame... Macam saye saye buat macam tu alhamdulillah cepat bercantum dan kering. Sbb die x lembap kain cotton atau batik ni macam pagi pengudaraan yg bagus

normal