JUS SUNQUICK TU BOLEH RAWAT SEMBELIT BUDAK KE?

Salam ibuuu.. Sunquick tu btul bole rawat sembelit budak ke? Doc suruh bg anak sy minum... Curious nie.. ?

1 Trả lời

Anak usia berapa? Bukan bayi kan? Jika doktor sarankan minum jus sunquick itu bermakna ia adalah yang terbaik untuk keadaan anak puan. Sebab ia cara mudah untuk anak dapat vitamin c selain mengambil vitamin C jenis kapsul atau gummy tu. Liquid lagi cepat proses dalam perut kita. Cuba beri anak minum segelas kecil satu hari. Boleh minum seisi keluarga juga. 🥰