baby prem 31w6d

salam ibu²....sy baru bersalin 8/12/22 time 31w5d sbb trun tnda dan ada bukaan 4cm tp kna emergncy cizer sbb bby breech...baby sy lahir dgn brt 1.27kg...agk² brpa lma yaa bby dduk dkt nicu utk bg brt dia naik 1.80+kg...wlpun hri² dtg tgk ank kt nicu & hntr susu sy jd xkeruan bila blk rmh sbb trgtkn ank rindu ank...1 gmbr ank pon xda sbb mmg xblh nk ambil dan nurse sntiasa ada dok pntau bby....stiap bby dkt sna 1 nurse yg jga dok dpn dia...ada x ibu² yg bpnglman ada bby prem...agk² brpa lama yaa ank dok nicu smpai brt ckup???#firstmom #pleasehelp #seriusnanya #bantusharing #ingintahu

1 Trả lời

my friends ank dia ddk nicu sampai 44days. xpe biar je ddk sana dulu sbb bby prem paru2 die blum ckup matang lgi.

2y trước

tau perasaan tu. tapii u have to. sbb bby prem perlukan perhatian doctor dgn nurse. nak anak membesar sihat kan? so kena korban sikit. kan boleh pegi melawat. pegi melawat setiap hari.