perut mengeras dan senak

Salam ibu2..normal ke kalau perut mengeras dan senak ketika tidur?dah dua malam tak boleh tidur sbb kesakitan di perut.mengiring ke kiri tak kena,mengiring ke kanan tak selesa,tidur terlentang rasa makin sakit..baby pulak dk tendang2 dan terasa dia asyik menolak ke bawah.hari nie baby dk setempat je kt bahagian bawah perut tak beralih menyebabkan terasa asyik nk kencing. #29weeks

15 Các câu trả lời

Normal sis..sy Bru nk masuk 28week pun dh rasa senak...lg2 lpas mkn...kdang takot nk mkn bnyk2 sbb nanti msti x selesa...

Normal sis..sy pun rasa yg sama juga..cuma kena pantau gerakan baby..klo kurang cpt2 refer doc..

Sama . Sakit ketika tdur mlm . Bila bgun ok plk.

Sama la ..sakit kat bhg ari2.. 29 mggu jgk..

Sama lah kita...padahal bru 29week

Normal sebab baby makin membesar

Sama lah😩

normally 29w mmg kepala baby kat bawah

Sama 😂

Normal..