.

Salam ibu2..nak tnya.pam susu electrik ada tak jual d kedai biasa.bap orng cakp pam susu electrik hanya jual d shopee dan lazada ja.btl tk

4 Các câu trả lời

Macam sy dah compare antara kedai biasa dengan online, kalau nk murah beli online tapi kalau first time nk beli better pegi kedai tanya details. Kalau sis first time nk guna breast pump sy suggest kan pegi kedai pumponthego 😁

Ada jual sis d kedai biasa..tp harga mahal skit berbanding kita beli dkt online dan byk plihan serta murah..dlm ms sm..ikut budget mcm yg kita cari also design yg pelbagai dlm hrga berpatutan

Ada je... Jgn lupa tgk kat baby expo jugak.. Kdg2 lagi murah dari online

parkson,