Urut selepas bersalin

Salam ibu2 yg ad pengalaman, lepas bersalin hari ke berapa ae dapat urut? Rm110 sehari untuk urutan mahal x? Berurut 2 jam rm110.. Sbb ad terbaca ad yang sekali ngan mandian, bertungku Tp yg ni hanya urut semata mata rm110 Bape hari nak kena urut? Kalau ad bidan area kuantan yg okey boleh ibu2 suggest.. Terima kasih..

11 Các câu trả lời

Saya ambil pakej mamacare sbb kali ni berpantang dkt rumah sendiri. Anak dh besar n sek jadi susah sikit nak balik kg. sy ambil pakej 14hari dari pg sampai ptg. siap urut, bertungku, mandian, mandi anak, urut anak, masak dan ada lagi. boleh Google je. dia cover 1 Malaysia

nak murah post dkt group fb kuantan. ade je kakak² yg buat urut ibu bersalin tpi bukan official. sekali dgn bby. sye punya 7hari rm750 4jam sehari. sekali urut, tangas, bengkung pilis, bby, ape tah lagi. mcm2 lagi la.

2y trước

boleh kah bertangas darah nifas belum kering?

try cari pakej pantang, ada yg buat 3 hari,5 hari, 7 hari, 14 hari, sampai la sebulan. ada byk company CL yg cover satu malaysia. utk urut pantang biasanya normal 4-5 hari lps bersalin, czer maybe lps 7-8 hari

2y trước

sama sama. semoga dipermudahkan

Kira ok harga tu untuk 2 Jam, saya dapat urut(sengkak rahim) sejam rm75(include transport) . Yang lain2 saya buat sndri. Saya urut hari ke-3, ambik 3 hari je untuk relaxkan badan.

2y trước

ooo tu la xtau murh je mahal kan.. terima kasih awk

mom cb check ayu chantiq confinement care Kat IG.. diorg bt smua dan dlm 1 hr cm 120 Ringgit..mom boleh pilih sendiri pekej ap yg sesuai..sekali penjagaan baby urut dan tuam..

2y trước

sama2 sis

saya urut utk 3 hari selepas bersalin rm160 utk 2 jam sekali urut termasuk tungku, urut satu badan itu sekali dgn mandikan bayi...saya urut hari ke empat onwards

2y trước

alhamdulillah ok

Saya berurut hari ke 3. 3 hari berurut sekali tungku dan mandi daun rm400. Tp sy trg..

2y trước

oooo okey la kan hrga tu...

Sy urut kampung mmg urut sahaja xde tungku smua rm150 utk 3 hari 😂😂

Tkg urut sy offer tungku dan urut bersalin sj Rm250. Dia dtg rumah.

2y trước

Eh xlah… yg tu harga utk 1 hari jer.

sy baru ni urut 3 hari..bertangas..mandi..tungku..250

2y trước

oooo yeke..., jauh jugk dari tmpt sy..