cyst 2.6cm

salam ibu2 .. yang ada pengalaman ada cyst masa preggy .. ibu2 handle macam mana ye?? ada tak cara nak hilangkan cyst ni ?? thank you 😘

3 Các câu trả lời

saya time 1st scan 4weeks, Dr ad nmpk cyst. Minggu lepas masuk 8weeks, Dr scan dah x nmpk cyst tu. Tp kne repeat scan lgi after 2 weeks. Dr ckp cyst yg buat kita rse sakit menyucuk2 sgt tu bahaya kne terus pi emergency, klu cyst yg x sakit tu In shaa Allah dia akan mengecut bila baby makin membesar

Usually akan hilang sendiri. Macam saya dulu. Bila bby membesar cyst mengecut. Unless cyst membesar sama2 ngn baby, tu kne risau

sy 6weeks,scan ada cyst 2cm..tpi kenal repeat scan bulan depan..now sy pantang mkn daging,ayam,susu,mkn manis .