Period lambat dah 2minggu

Salam ibu2, sya irregular period.. cycle 30-33.. last period 16/11/23 smpi skrg msih tak period, cek upt asyik samar.. takde peningkatan line utk terang asyik itu2 je samar.. result smua dbwah 5min ya.. dn sya xde simptom pregnant.. soalan sy upt ni blh prcya ke tak eh? Sy first time pkai upt ni n beli kat shoppe.. ada ke yg penglaman mcm ni? Upt samar seminggu tp pregnant?

Period lambat dah 2minggu
16 Các câu trả lời

Try strip dari norsinar yahaya wak. Takpun ieasy shop yg 6mm. So far strip dri 2 kedai ni walaupun samar, dia jelas nmpk samar. InshaAllahh semoga ada berita gembira untuk awak.

Dsebabkn sis period irregular, sye cadangkn sis gne upt dip n tell.. yg tu lg myakinkn sis..

Sama mcm sy sis, Delay 2mggu

yg 2024 tu nmpk smar skit..

try pakai dip n tell

Mcm mna result sis