Bagaimana nk stop susu bdn ank sy yg sthun 8 bln..sbb skrg ni sy preggy 2 month.

Ade effect ke klu truskn..

1 Trả lời

hai mommy. selagi mommy selesa nak menyusukan dan masih ada susu boleh je kalau nak direct feeding atau pump je atau lebih baik lagi kalau mommy consult dgn doc/nurse sbb badan preggy mommy ni berbeza beza. kalau sy boleh susukan anak masa preggy tak semestinya every preggy mommy boleh.

2y trước

doc dh ckp klu larat boleh jek nk susukn..tp tu la..kdg2 ltih..hehe..ape2 pn thank sis..😊