Risau

Salam ibu2 smua..nak tanye spe yg ade pegalaman jaln dh buka 1cm..tp doc suh blik uma je..sb td pegi cekup...doc suh blik je xde suh pegi hospital..ptut sy tggu or pegi je hospital trus..??

15 Các câu trả lời

sy prnh kena mcmtuu daa 1cm doc suh balik. subuhny makin sakit n kluar bila p spital bukaan da 4cm

5y trước

Yeke sis...maknenye tggu jela kat rumah mcm biasa..dh skit bru pegi hospital ke..ni ank no 2..no 1 sy mmang kat hospital dh buka 2cm..kena gesa sb air kurang dh.takut baby lemas..so yg ni bila doc suh balik mcm risau plk..☺