Macammana cara nak cerai bedung?

Hi mommies..nak tanya, anak sy dh 5 bln 7 hari. Dah pandai berguling & meniarap sendiri tapi masalahnya tido mesti nak bedung. Kalau tak bedung, tak lena, tido kejap² je & tambah plak die ada eczema siket. Kalau tak bedung, tangan tak duk diam asyik menggaru. Pakaikan mitten senang je dia tanggalkan. Takpe ke bedung bayi sampai skrng ni? Camne nk cerai bedung?

1 Trả lời

follow ig baby language sis. actually by 4 bulan baby dah boleh cerai bedung.