Positif GBS

Salam ibu2 semua, sy positif gbs...nk tny, mcm mana nak rawat keputihan tu? ada sape2 yg berpengalaman x? Betulkah org kata bby kena pantau selepas bersalin? #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

1 Trả lời

banyakkan minum air masak sis sbb misi ckp gbs ni tak hilang smpai bersalin. haah anak kena pantau dlm masa 24 jam tak silap🥰saya pun positif gbs skrg . nnti nak bersalin doktor on antiobiotik 4 jam sblm nak bersalin