nama anak..

Salam ibu2 semua. Sy nak letak nama anak sy 3 patah perkataan. Depan sy nak letak aisyah adrianna. Ibu2 ada idea tak nak letak nama ape patah perkataan yg ke 3?

24 Các câu trả lời

Pendapat saya x pyh letak nama panjang2. Struggle anak belajar tulis namanya, menyusahkan pelbagai urusan formal di masa akan dtg dan menyusahkan bakal suaminya ketika akad nikah.

saya rasa aisyah adrianna tu dh ckup sedap dah sis. xperlu kot panjangkan lagi. lagipun kalau maksud dah elok, dah cukup dah tu rasanya. 😊

Aisyah adrianna aurora Aisyah adrianna humaira Aisyah adrianna aulia Aisyah adrianna nur Aisyah adrianna annur Aisyah adrianna auni

Saya rasa Aisyah Adrianna tu dah cukup sedap dah. Bila tambah lagi 1 kat belakang dah macam 2 nama yang berbeza.

Tambah Nur depan sekali jgn lupa. Dah jadi 3 tambah aisyah ngn adrianna tgh hjg

aisyah adrianna aleysah binti nama bapa... x panjang kah nama anak sis?

Aisyah Adrianna Nafisah Aisyah Adrianna Khawlah Aisyah Adrianna Natasha

panjang sangat nanti. tu pon da ok

Panjangnyaa.. Aisyah adrianna tu pon dah sedap..

aisya adrianna sofea. noura aisya adrianna.