scan boy mmg konfirm boy ke?

Salam ibu2 semua. Sy bru scan baby 17weeks. Doktor ckp baby boy. Ada kemungkinan x baby tu girl? Sbb mmg harap sgt2 baby girl. Ni las pregnen kot. Sbb dh 2x czer. Mngkin nk ikat dh lps bersalin. Anak dua2 boy.

scan boy mmg konfirm boy ke?
62 Các câu trả lời

Masa saya mgandung anak first. Doc kkia ckp bby ni baby girl. Then saya buat detak scan kt swasta, nmpk boy. Confirm keluar boy. Dh tiga tahun dia...hehehe

Tggu 6 bulan scan lagi utk double confirm. Hehe. Tp klau doc ckap boy mmg boy la sis. Sbb pistol dia tu nmpk sngat. Klau girl baru susah nak nmpak

Sy dlu scan boy, kluar pon boy.. Skrg siapa czer, boleh czer 4 kali d hospital kerajaan. Klu swasta 6 kali czer. Klu xsalah sy mmg mcm 2 la skrg.

Biasanya klu boy jarang bertukar girl.. Lg2 klu masa scan tu mmg dh jelas nmpk bebirdnya.. Tp klu girl boleh jd keluar boy.. 😄

5y trước

kakak sy.. scan boy, kluar baby girl

Sama mcm sy sis..2 boy srkarang ade.harap lepas ni girl yg tengah mengandung ni..tapi x scan lagi..lepas ni nk ikat juga

Saye punya time ni scan luar doc kata girl katanya nmpk bentuk W . tapi bila p gov haritu katanya boy pulaaa 😂😂😂

4y trước

Ya btl tu sis..mcm sy juga..12 mei hari tu scan 29week di klinik swasta kata doktor babygirl,nampak burger2 kata doktor tu dan ada juga doktor swasta bagi tau klo babyboy,bebird ya akan nampak..sekali dekat klinik kerajaan babyboy..alahai😂😂,biasa dekat klinik swasta btl jg ka scan jantina tu ya?baju pun dah beli pink2 semua..😅

17weeks dh boleh nmpak ke sbb sy scan x nmpak pun... Skrg dh 26weeks nk bgu cukup 28weeks bru nk scan 😊😊

5y trước

skrg cek pun da nampak.sy 24 week.. nampak da jelas.hehe 😍

Sy plak dh 2girl..now 3rd pregnancy.. 2prev caeser.. Klu rezeki dpt la boboy.. Amin.. Last pregnancy..before BTL

sya pertama ni girl . yg ke 2 ni harap boy.. tapi apapun yg penting Selamat bersalin anak sihat... dh 39 week

Awalnya scan dah nampak jantina...sy masa 21 week doc tak nampak sebab kecil lg..29 week nt br scan balik..