nifas atau haid

salam ibu2 semua.. sy berpantang hari ke 42 hari ni.. hari ke 39 dah xda darah yg keluar.. hari ke 40 dan 41 xda darah, hanya ada calit kuning sahaja pada panty liner .. tp hari ni sy check dari pagi ada darah semula warna merah coklat.. itu masih darah nifas ke atau haid atau tanda2 lain.. darah tu x byk.. sy hanya pakai pantiliner sahaja..

1 Trả lời

Nifas 60h. If dia stop selama 15h berturut2, pastu dtg balik tu period. If tak tu masih nifas.