Keguguran twin 7week

salam ibu2 semua, smlm sy keguguran twin 7week,selepas bleeding dh 5hari,doc bg duphaston pun x kuat jgk😔 sabtu mlm sakit pinggang, pagi ahad jatuh sndri,completely..ptut due bln mac 2024,x de rezeki..skrg tgh berpantang,doakan sy ye semua..tma ksh❤️

9 Các câu trả lời

Salam takziah awak 🥺 in syaa Allah anak tunggu kita di syurga nanti ya, saya juga 2 kali tiada rezeki , 1st missed miscarriagesbb saya kena covid & dia stop growing masa 6 weeks, terpaksa D&C cuci rahim. 2nd time saya dah sampai 8 minggu, tapi disahkan ectopic pregnancy 🥲 terpaksa potong fallopian tube & remove babyyg dah dengar degupan jantungnya thru ultrasound 🥹 Kita yakin akan ketentuanNya ya dan in syaa Alah ada hikmah di sebalik ujian ini, ya Allah kurniakan kami rezeki zuriat yg soleh dan solehah 🤲🏻💕

11mo trước

sedih kan , sy sbelum gugur pn smpat dgr jantung baby dua kali dkat ward .. eskkan doc ckp dh tkde degupan jntung , kntung baby pn dh makin mengecil ..

salam takziah awk , saya gugur jugak bulan 5 , baby stop membesar masa 9-10 week , tp alhamdulillah rezeki bulan 7 sy pregnant lagi skrang dh 8week , baby mac 2024 sama mcm twin awk .. sabar ya dorg tngu awk kt syurga 🤍🤍 enjoy your pantang nanti cuba lg dgn husband 😘

Salam takziah jugak awk.. Kalau tak sebaya la dengan baby dlm kandungan sy.. 7 weeks sekarang. InshaAllah ada rezeki lagi Nanti. Sebelum ni sy pn pernah miscarriage. Nak masuk 9,10 weeks, masa scan kantung kosong.. semoga cepat sembuh ya.

Takziah sis. Saya pun gugur 2 kali last year. Awal tahun dan akhir tahun. Sedih tu tak tau nak cakap dah. Moga sis terus kuat dan tabah juga redha ya. Insyaallah Allah akan gantikan lebih baik kelak.

Wsalam. Semoga puan dikurniakan kesihatan yg lebih baik selepas ni, ade hikmah ape yg terjadi. Sangka baik dgn Allah , moga jadi asbab diberi nikmat rezki anak ramai 🤲🏼

Wsalam. Sama kita awak. Sy pun baru gugur hari isnin,7week jugak. Kita kne sama2 kuat ye, in sya allah ada hikmah di sebalik ujian ini.

Salam takziah sis, saya keguguran 3 minggu lepas , inshaAllah anak anak kita tunggu di syurga nanti amin

Sy doakan awak kuat...Insyallah Allah ganti rezeki lain nanti....jaga kesihatan ya sis

Salam takziah sis