Duphaston lepas keguguran perlu ambil ke x?

Sy pregnat 7week,baru2 ni sy bleeding..doc bg ubat ni,dlm 4 hari mcm tu sy keguguran.. lps keguguran still kena mkn ubat ni lg x? Ke x perlu? #keguguran7weeks

Duphaston lepas keguguran perlu ambil ke x?
7 Các câu trả lời

Tak perlu makan dah sebab dah keguguran, ubat ni utk kuatkan rahim supaya baby tak gugur. Salam takziah awk, semoga lepas ni ada rezeki utk hamil lagi, ‎*آمـــــــين آمـــــــين يَا رَبَّالْعَالَمِــــــــين.*

1y trước

Sama2 awk, take care ya 🥰

ubat ni utk kuatkan rahim kan. i penah bleeding then doc bg ubat ni utk 2 weeks. lps tu stop n baby selamat. i rasa if u plan nk pregnant lg bleh continue kot. ape2 pon kena refer kt doc juga

1y trước

ok terima kasih atas info ye

Tak perlu, ubat untuk kuatkan rahim.Saya pon dulu makan untuk kuatkan rahim. Salam takziah atas kehilangan.. semoga ada rezeki lagi.

salam takziah atas kehilangan puan. moga puan cepat sembuh ya. saya doakan puan ada rezeki chaya mata tahun 2023 ni ❤️❤️

1y trước

insyallah..Aamin

xperlu dh. kalau kata pregnant balik semula pon x perlu mkn. melainkan doctor yg bagi.

1y trước

ok baik terima kasih

Salam takziah kak...semoga Ade rezeki lagi untuk akak dapat baby

1y trước

insyallah.. Aamin

jika dh gugur boleh stop duphaston