Gerd, kembung dan pedih hulu hati

Salam ibu2 semua. Nak tanya, ada x penghidap GErd atau pun mengalami pedih hulu hati yg teruk semasa hamil? Saya sebelum hamil pon mmg selalu muntah2 masam, tp lepas hamil makin teruk. Ada yg berpengalaman x? Boleh share tips atau ubatan yg sesuai?

1 Trả lời

Cuba info doc masalah kamu ..itu masalah gastric...doc bagi saya ubat zantac ...kena makan sebelum makan...so far saya makan itu ok...kalalu x merana trtuk..saya menghadapi masalah pefih ulu hati minggu ke 36 hingga bersalin...so doc bagi zantac do far so good