BSP TINGGI

Salam ibu2 semua.. mohon pandangan saya skrg bru msuk 35 weeks. Kemarin ada bt review bsp kt hospital doc ckp bsp kali ni tinggi plk bacaan lps pkul 11 tu 6.9. Sebelum2 ni ok paras normal. Doc bg peluang lg nk tngk n kena buat bsp setiap minggu. Soalan saya klu next time ditakdirkan bacaan bsp saya tinggi doc akn proceed dgn insulin ke mcm mana eh. Ada ke da nk masuk 9 bulan bru cucuk insulin atau dorg paksa beranak awal je??#ingintahu #newmom

BSP TINGGI
9 Các câu trả lời

Kalau control diet dia and bap tinggi lg tak salah saya akan suruh makan ubat dulu… kalau tak salah lah

7mo trước

Saya rasa betul jgk ni ramai jgk yg cakap cmni