Susu Untuk Umur Setahun Keatas

As'salam Ibu² sekalian ... saya nak bertanya kalau ibu² ada yang tahu jenis susu formula yang sesuai untuk anak umur setahun yang tanpa kandungan gula yang tinggi... sebab anak saya umur setahun tapi berat dah cecah 15kg ...

1 Trả lời

maaf puan sy tiada pnglmn ttg ini..sbb ank sy msih fully bf hngga skrng wlupun umo dh setahun 7 bulan. tp xpe sy try up status puan ni ea..hrp ada mommy sudi share pnglmn mereka dgn puan..mg dpmudahkan segalanya..aamiin