Gatal- Gatal

Salam ibu2 saya nak Tanya ada tak ibu2 yang kena mcm gatal2 seperti ruam selepas bersalin czer..Saya sedang melaluinya skrg walaupun dah 3 bulan bersalin pernah terjadi mcm ni masa hari pertama bersalin tapi nurse bgtau kesan ubt bius..

1 Trả lời

saya bulan pertama lepas czer, naik gatal xthu nk ckp cemana, mcm sakit kulit pun ada .. sebulan lebih nk dkt 2bulan .. nurse pun ckp benda yg sama kesan bius .. last2 krim pantang saya brand sariayu, saya sapu area yg gatal tuu kecuali kemaluan dgn breast sbb baby bf kan .. alhamdulillah beransur hilang gatalnya .. saya xthu asbab krim tu ke atau mmg dah smpai masa hilang 😅

2t trước

tulah saya sedang lalui skrg.. stress dibuatnya sebab gatal sgt.