Appointment

Salam ibu2. Saya ada appt 31hb ni di klang. Tapi saya tersekat di kampung(perak). Saya nak tanya dlm p.Prgerakan ni appt berjalan seperti biasa ke? Atau kena tunda juga? Mohon share info ye siapa yg tahu.

20 Các câu trả lời

Mcm saya la .. Tpi appt sy , sy kene minum air gula .. Huhu boleh kod tumpang kK kt kampong ~

5y trước

Tangguh minum air gula ke cm mne ?

Saya check up mcm biase. Bru je misi wasap tadi suruh pergi check up ikut tarikh.

Check up macam biasa. Try call dulu rasanya boleh tumpang check up

Tumpang check up sis d tmpt yg dkt ngn sis skrng ni

Sy pn sme sis.. Last2 kna branak kt perak jgk nie

Mcm biasa ja... G la opoimnt at klinik perk

Terima kasih semua yg mmbantu 😘

Berjalan seperti biasa.

proceed mcm bese sis..

Tunda rasanya