susu badan..

ank sy sbln lebih...sblm ni sy byk bg susu bdn..tp ank sy dia xske sgt direct bf..keadaan breast yg wat dia susah nk bf lama..n sy pn pump la slalu simpan kasi dia minum..tp lately ni mmg susu sy drop abs..klu dh drop boleh trigger balik ke susu tu?mcmne cara nye?kne urut ke atau mcmne?

2 Các câu trả lời

Sis, susu tetiba drop habis? Kalau saya tetiba drop camtu mesti berisi lg hehehe 🤭.. kalau sayalah. Tak salah sis pegi berurut susu mybe sis stress & penat kerja. Then, sis buat powerpumping. 15minit non-stop , rest , buat lagi 15minit non-stop. Try la buat setiap hari.. kalau boleh kerap kosongkan breast setiap kali sesi selepas mengepam. Jadual mengepam paling bagus every 3hours. Paling penting jaga air dalam badan, mesti cukup 3liter, minum 4-5liter is better. Jaga makan , banyakkan sayur2an. Nak ambil milk booster pun elok tp kena tau makanan apa yg boleh jd milkbooster. Setiap org milkbooster xsama.

Power pumping