Pergi ke klinik tau tak?

Salam ibu2. Nak tanye last period sy 19/12/2021 and pada 19/1/2022 sy test upt result positf. Kalau dikira kandugan sy brusia 4weeks baru. Patut ke sy g klinik? Atau tnggu beberapa weeks lagi?

12 Các câu trả lời

tarikh period kita sama. sy cek klinik td still xnmpk kantung. dktor sruh dtg scan 8w nnt.

2y trước

Wah ada geng😊 klu scan awal xnmpk mcm ank first hritu. Scan 7weeks bru npk kantung. Scan 10weeks ada heartbeat. Moga2 kdungn kita selamat ye ibu2 😊

Waalaikumusalam.G la klinik check lagi better kan😀👍🏻