seluar tutup perut

salam ibu2 nak tanya..orang dok cakap kat saya pakai kain ke seluar ke kena letak bawah perut..sebab baby dah kat atas takot pakai seluar atas perut baby lemas😄😄 betul ke sy baru 26week..sy slalu pakai apa pun semua atas perut..

8 Các câu trả lời

seluar dlm sy pakai yg khas utk pregnant punya yang bawah perut tu.sgt selesa sebab sy memang jenis tak suka apa² melekat d bahagian perut saya.rasa rimas 😅. sy pakai kain je.dan kain saya pakai tu,semua ny saya cabut getah dia 😆 ntahla nape.kali ni rasa rimasss je kalau rasa bergetah kat perut.

pakai seluar/kain yg longgar getahny..seluar/kain sesuai untk ibu preggy..mcm sy klu pkai sluar/kain atas perut ketat ckit mmg bby akn brgerak kencang (marah) sbb menekan bby kn..klu pkai yg getah longgar ats perut bru bby selesa..skrg 31week

xdelah. mengarut je. 😅 pkai je. klau beli seluar maternity sume tutup perut kot. sy pun selamat dh bersalin 3/2 aritu. baby lemas sllu sbb sama ada baby dh berak dlm perut or air ketuban terlalu byk or sikit huhu 😅

xda lah, xda kaitan mami. hehe coma tengok mana yg awak selesa, atas perut ke bawah perut. sy ekot getah sloar, kalau sendat sgt, bwh perut. kalau getah loose, atas perut. xda masalah pun mami😇

Tipu je tu. Asalkan seluar tak ketat, nak pakai atas perut ke, bawah perut ke semua boleh. Saya buat dedua ikut mana selesa, setakat ni takde kena tegur pape

saya pakai bawah breast sis. breast saya besaw. so kira atas dari perut. tak ada la tu sis. mengarut je.

Lg tk selesa pkai bwh perut. Mcm tkde support je. Pkai ats perut selesa.

sama lah saya pakai atas perut kadang2 risau jugak baby lemas😅