Perut Tak Selesa

Assalamualaikum dan hai semua. Ada tak ibu2 yang sama macam saya? Sangat tak selesa kalau pakai kain atau seluar atas perut. Kena pakai betul2 bawah pinggang baru rasa okay sikit (still tak selesa sebenarnya) tapi sebab kerja, macam mana nak membungkang dalam kain batik ?

5 Các câu trả lời

Dulu saya pregnant memang x pakai seluar at all.. X selesa rasa perut ketat.. Baju pun pakai baju loose.. So saya pakai jubah dress ja time pregnant..

Sama! Sy plak, bila tarik skirt bwh perut, meleret plak kain sapu lantai 😂

5y trước

Sama la kita. Saya pulak kerja hari2 kena pakai baju kurung. Seksanyalah pakai kain. Dah tarik ke bawah sapu lantai la pulakkk

sy pon, sy x kje so pki kain batik jela, mase raye tu la seksa rase

Sye pn. Mesti tarik ke bawah baru ok ckit. Mmg xselesa.

haha samalah kita ni. sy pakai dress je. 😂