Berat badan menurun

Salam ibu2 hebat..sy tgh alami masalah berat badan.sy sentiasa lapar tp xtahu nk makan apa..sbb nya sy baru 18hari operation buang Ovarian tumor,masih berpantang,dan tgh pregnant 17week++. Bila tgk makanan jd takut nk nk mkn sbb fikir luka xsembuh lagi.. boleh x suggest kan makanan yg boleh dimakan rlm keadaan sy skrg ni..

1 Trả lời

nak luka sembuh kena banyak makan protein. ayam ikan telur dan sebagainya. kurangkan minyak dan bergoreng