Pneumococcal

Salam ibu². Hari rabu lepas sy ada bawak baby sy pg cucuk pneumococcal, esoknya dia start batuk n selsema. Malam tadi dia demam pulak. Ada tak ibu² yang baby dia hadapi perkara yang sama? Is it normal?

1 Trả lời

Kalau dmm lps cucuk kne bwk jmpe dr sis takut bdn tak serasi ke ape ke kn

5y trước

Ohh yeke? Sbb sblm cucuk tu mmg doc tu ada ckp side effect dia maybe baby akan demam. Tp ni ada batuk n flu sekali tu risau tu. Takpe, nnt sy bwk dia pg klinik semula