38weeks 7days

Salam ibu² hamil sekalian, tumpang tanya ye. Saya dah 2 hari keluar lendir campur darah. Dah pakai ped lepstu pegi hosp, check doc kata baru buka 2cm. Agak² bole bersalin dlm masa terdekat ni ke? Atau ambil masa lagi ye? Sbb skrg ni pun mmg rasa sakit dkt bahagian ari² tu asyik nk terkencing lpstu rasa nk buang air besar. Sakit perut tu bole tahan lagi cuma dia dtg tak kerap. Maaf tanya takde pengalaman. Just exited + nervous to have a first baby here. Doakan semoga urusan saya dipermudahkan semua.

1 Trả lời

Saya dulu lpas kuar lendir darah, kurang seminggu dh bersalin..bnyk kn berjalan sis